Leawo Blu-ray til MKV Converter til Mac

1:1 Input til Output Kvalitet-Tabsfri Konvertere Blu-ray/DVD til AVI på Mac

Som den bedste Blu-ray til MKV converter Mac, Leawo Blu-ray til MKV Converter til Mac er udviklet til at rippe og konvertere Blu-ray til MKV, uden tab af kvalitet, og på samme tid alle originale undertekster og lydspor kan være velbevaret. DVD-indhold understøttes også som input ved denne professionelle konverter. Blu-ray - /DVD-skive af nogen art, det være sig en regelmæssig eller kommercielle, kan nemt blive rippet og konverteret ved hjælp af Leawo Blu-ray til MKV Converter til Mac.

1:1 kvalitet-tabsfri konvertering fra Blu-ray/DVD til MKV

Uden at det er nødvendigt at afkode og indkode, Leawo Blu-ray til MKV Converter til Mac direkte ændringer video emballage format fra Blu-ray/DVD til MKV, 100% at bevare den oprindelige kvalitet af kilde Blu-ray/DVD-indhold i produktionen MKV-video.

Omfattende Blu-ray/DVD til MKV converter Mac

Ligesom dens navn, Leawo Blu-ray til MKV Converter til Mac kan konvertere Blu-ray til AVI på Mac, men det er også en Mac DVD til MKV converter, der kan konvertere DVD til AVI på Mac. Med andre ord, alt-i-ét Mac converter kan rippe og konvertere Blu-ray/DVD-drev, mappe, og ISO image filer til AVI på Mac.

Dekryptere beskyttet Blu-ray - /DVD-skive

Bistået af advanced disc dekryptering teknologi, Leawo Blu-ray til MKV Converter til Mac er i stand til at dekryptere og rippe Blu-ray disc-under beskyttelse af AACS-kryptering, BD+, og den nyeste MKB teknik, og CSS-beskyttede DVD-disk.

Rip Blu-ray/DVD-disk fra en region til MKV

Blu-ray disc fra enhver region (region En Blu-ray Region B Blu-ray, eller den Region, C Blu-ray), og DVD-disk fra Region 0 til 6 kan få regionen kode nemt fjernes ved denne region-gratis Mac Blu-ray ripper program, og derefter konverteret til MKV-video, til nem afspilning.

Bevare Alle de Originale Undertekster og Lyd Spor, herunder Dolby TrueHD Lyd

Som den bedste Blu-ray til MKV converter Mac, Leawo Blu-ray til MKV Converter til Mac giver brugerne mulighed til fuldt ud at bevare alle de originale undertekster og lyd spor i MKV output, som mange andre konkurrenter ikke er i stand til at gøre. Frit valg, er også tilladt. Med andre ord, brugerne får lov til at frit at vælge foretrukne undertekster og lyd spor, herunder Dolby TrueHD lydspor (Dolby Digital TrueHD 7.1 eller 5.1 surround sound). Endvidere, før de valg, brugere kan gøre brug af den indbyggede Blu-ray-afspiller til at preview undertekster og lydspor. Med den avancerede Blu-ray-afspiller, Blu-ray/DVD-film-gennemsyn sammen med undertekster og lydspor forhåndsvisning bliver meget lettere og mere bekvemt, således at brugerne kan få vist undertekster og lyd spor, én efter én, før du vælger foretrukne undertekster og lydspor.

Indlæse og Konvertere Blu-ray/DVD-Disk på 6 Gange Hurtigere Hastighed

Drevet af verdensklasse disk læser og dekryptering af teknologi, Leawo Blu-ray til MKV Converter til Mac er i stand til hurtigt belastning, læse, og rip Blu-ray/DVD til AVI på Mac. I forhold til lignende Blu-ray til MKV konvertering af apps, denne professionelle Blu-ray til MKV converter Mac er 6 gange hurtigere i Blu-ray/DVD konvertering hastighed. Som kilde til Blu-ray/DVD-indhold indlæsning af, programmet byder på tre-fil-loading-modusser: Fuld Film, Main Movie, og Custom Mode, således at brugerne får lov til at frit at vælge målrettet title(s) til at importere til at reducere Blu-ray/DVD-disc loading og konvertering af tid. Desuden er, programmet er buffer-hukommelse med til at forkorte loading tid, når det skal til at indlæse det samme indhold igen.

Mere Bonus Funktioner til Bedre Blu-ray/DVD-Film Nydelse

Leawo Blu-ray til MKV Converter til Mac er designet med mange andre bonus features til at lave den omstilling fra Blu-ray/DVD til MKV lettere og mere bekvemt.

Screenshots

Nyeste Relaterede Tips & Guides

Du kan også være interesseret i

Leawo Blu-ray-Afspiller til Mac (Gratis)

Bedste Blu-ray-Afspiller-software til Mac spiller Blu-ray, DVD og video på Mac.

Download Mere info >>

Leawo Blu-ray Ripper Mac

Rip Blu-ray/DVD til video/audio i alle formater til Mac-Brugere.

Download Mere info >>

Leawo Blu-ray Copy Mac

Kopier Blu-ray/DVD til Blu-ray/DVD-drev, mappe, og ISO på Mac.

Download Mere info >>

Nyeste Update


  • icon910.000.000 mennesker bruger Leawo!
  • icon10Alle transaktioner er beskyttet!
  • icon1130-dages pengene tilbage garanti!