Leawo Blu-ray til MKV Converter

1: 1 Konverter Blu-ray / DVD til MKV film

Som det bedste Blu-ray til MKV konverter software, Leawo Blu-ray til MKV Converter tilbyder 1: 1 kvalitet tabsfri Blu-ray til MKV konvertering og DVD til MKV konvertering, uanset diskbeskyttelse og region begrænsning.

1: 1 kvalitet tabsfri Blu-ray til MKV konvertering

Med hverken afkodning eller kodning, Leawo Blu-ray til MKV Converter blot ændrer emballagen format kilde Blu-ray / DVD til MKV, derfor leverer ingen fradrag i kvalitet. Det bevarer den originale Blu-ray / DVD-kvalitet billedkvalitet til Blu-ray til MKV og DVD til MKV konverteringer.

Alt-i-én Blu-ray til MKV konverter

Langt mere end en enkelt Blu-ray til MKV konverter, er det også en DVD til MKV konverter og DVD / Blu-ray ISO til MKV konverter. Denne Blu-ray til MKV Converter understøtter indtaste Blu-ray-disk, Blu-ray-mappe, Blu-ray ISO-billedfil, DVD-disk, DVD mappe og DVD ISO-billedfil.

Avanceret disk dekryptering teknologi

Som det bedste Blu-ray til MKV Ripper, Leawo Blu-ray til MKV Converter er udstyret med den mest avancerede disk dekryptering teknologi. Det kunne rippe Blu-ray til MKV og konvertere DVD til MKV, det være sig AACS, BD + og den nyeste MKB beskyttede Blu-ray-disk eller CSS-dvd.

Rip Blu-ray til MKV uanset regioner

I mellemtiden er den bedste Blu-ray til MKV Ripper, Leawo Blu-ray til MKV Converter kommer med kraftfulde disk fjernelse region tech. Fjernelsen tech disk regionen kunne fjerne region begrænsninger af Blu-ray-disk i Region A, B og C, samt DVD-diske fra region 0 til 6.

Fuldt bevarer alle originale film Undertekster og lydspor

Som det bedste Blu-ray til MKV konverter software, Leawo Blu-ray til MKV Converter toppe konkurrenter støtte fra flere undertekster og lydspor output så godt. Denne Blu-ray til MKV software giver folk frit vælge undertekster og lydspor fra originale Blu-ray / DVD-indhold til output. Folk kunne fuldt opbevare alle originale film undertekster og lydspor til output. Hvad mere er, Leawo Blu-ray til MKV Converter giver folk til at få vist undertekster og lydspor via den interne afspilleren, før afgøre, hvilke undertekster og lydspor til at beholde.

6X Hurtigere Loading og Konvertering Blu-ray / DVD Speed

Med avanceret disk læsning og dekryptering teknologi, kunne Leawo Blu-ray til MKV Converter hurtigt læst, dekryptere og indlæse Blu-ray / dvd-indhold til konvertering. Det er 6X hurtigere end tilsvarende Blu-ray til MKV konverter software apps i lastning og konvertere Blu-ray / DVD-indhold. Det tilbyder 3 forskellige indhold lastning tilstande til at levere stor bekvemmelighed til mennesker i læsning og konvertere Blu-ray / DVD-indhold. Folk kunne frit vælge et indhold i kilde Blu-ray / DVD-fil til at udlede lastning og konvertering af tid. Hvad mere er, når Blu-ray / DVD-indhold er indlæst, vil det få buffer-hukommelse, hvilket forkorter indlæsningstiden, når det bliver indlæst igen.

Mere brugervenlig Bonusfunktioner

Leawo Blu-ray til MKV Converter tilbyder flere brugervenlig, men let at bruge bonus funktioner, der gør Blu-ray til MKV konvertering hurtigere og nemmere.

Screenshots

Support OS: Win XP / Vista / 7/8 / 8,1 / 10

Nyeste Relaterede Tips & Guides

Du kan også være interesseret i

Leawo Blu-ray afspiller (Gratis)

Bedste Blu-ray afspiller software spiller Blu-ray, dvd og video-fil.

Download Mere info >>

Leawo Blu-ray Ripper

Rip Blu-ray / DVD til video / lyd i nogen formater.

Download Mere info >>

Leawo Blu-ray Copy

Kopier Blu-ray / DVD til Blu-ray / DVD-disk, mappe, og ISO.

Download Mere info >>

Nyeste Update


  • icon910.000.000 mennesker bruger Leawo!
  • icon10Alle transaktioner er beskyttet!
  • icon1130-dages pengene tilbage garanti!