dvd-creator-mac

DVD Creatorfor Mac

☉ Brænd video til DVD-disk, mappe og / eller ISO-fil på Mac.

☉ Rediger videofiler via video editor og tilføje 3D-effekt.

☉ Tilføj og design diskmenuen at få tilpasset DVD.

☉ Brænd ISO-filen til DVD-disk på Mac med et enkelt klik.

$29.95 Download Win Version

Køb nu Download


Nyd den bedste video til dvd-brænding Experience på Mac

Leawo DVD Creator til Mac er den bedste Mac DVD brænder software til Mac-brugere til at oprette dvd-indhold på Mac nemt. Det giver dig mulighed til at brænde video til DVD-disk, mappe og / eller ISO-fil på Mac bekvemt i enten DVD-5 eller dvd-9-format i henhold til dine behov. I mellemtiden, det giver også et klik operation til at brænde ISO-filen til DVD disk på Mac-computer. Hvad mere er, kan den indbyggede lysbilledshow brænder direkte brænde billeder til dvd lysbilledshow på Mac. For at få en dvd-fil med personlige patent, Leawo DVD Creator tilbyder flere interessante bonus features: den interne 2D til 3D konverter med til at skabe 3D-film, indbygget video editor giver redigering videoer, mens diskmenuen designeren gør designe diskmenuen på forudindstillet disk menu skabeloner. Leawo DVD Creator til Mac giver dig endda mulighed til at tilføje eksterne undertekster til video til dvd-brænding. Tag denne brugerorienteret DVD Creator til Mac til at brænde video til DVD på Mac med lethed.

Mac Video til DVD Brænder og ISO Burner

Brænd en video til DVD på Mac og med et enkelt klik operation til at brænde ISO til DVD-disk på Mac.

Brænd video til DVD på Mac

Dette program understøtter alle videoformater, så du kan frit konvertere MP4 til DVD, MKV til DVD, AVI til DVD, M4V til DVD, osv Videoer fra enhver kilde kunne brændes til DVD på Mac med denne video til dvd-brænder.

Burn DVD på Mac af alle typer

Brænd video til DVD-9 / DVD-5 disk, mappe og / eller ISO-fil på Mac frit. Det kunne generere en ISO-billedfil, mens brændende video til DVD-disk eller mappe.

ISO til DVD-disk brænder til Mac

Ud over at brænde video til DVD-fil på Mac, Leawo DVD Creator hjælper også brænde ISO-filen til DVD-9 / DVD-5 disk på Mac-computer inden til et enkelt klik.

Brænd video til DVD med tilpasninger

Få skræddersyet DVD-indhold via den interne video editor, 3D-film skaberen og diskmenu designer.

Rediger videoer via video editor

Den interne video editor giver dig mulighed til at Trim video længde, beskære video størrelse, justere video lysstyrke / kontrast / farvemætning, tilføje video image / tekst vandmærke, rotere video til særlig synsvinkel.

2D til 3D-film converter

Den interne 2D til 3D konverter giver dig mulighed til at tilføje 3D-effekt til output DVD-fil, herunder: Rød / Cyan, Rød / Grøn, Rød / Blå, Blå / gul, Interleaved og side om side, med 3D-dybde adjustalbe.

DVD-menu designer

Den interne Diskmenuen designer giver dig mulighed til at designe diskmenuen ved at tilføje baggrundsmusik / billede / video, justere skrifttype / farve / størrelse, ændre titel position / indhold mv

Ekstra funktioner til Burn Video til DVD

Nem at håndtere program operation procedure er med til at udsende bedste DVD video kvalitet.

Foto slideshow brænder til Mac

One-click operation til at generere foto i slideshow og brænde billeder til DVD lysbilledshow på Mac med intern lysbilledshow editor til at redigere foto slideshow video og lyd effekter.

Eksempel og afspilning funktion

Afspil indlæst videofiler, og få en øjeblikkelig preview af videoredigering effekt, 3D-film effekt, diskmenuen forhåndsvisning og menu design effekt til at sikre, du får hvad du wnat.

Udgang DVD med top-notch kvalitet

Det er den bedste Mac DVD Creator til dig at brænde video til DVD på Mac. Den høje kvalitet DVD-video giver dig mulighed til at nyde fantastisk DVD-video på DVD-afspiller. Det tilføjer faktisk sjovt at DVD-video nyder.

Leawo DVD Creator til Mac

Størrelse: 47.2 MBVersion:V7.1.8Pris:$29.95

Du vil måske også kunne lide

Video Converter til Mac

Konverter videoer og lydbånd mellem populære formater, tilføje 3D-effekter til output videoer til Mac-brugere.

Mere

Blu-ray Ripper til Mac

Nemt konvertere Blu-ray til video på Mac, fastgjort med vidunderlig videoredigering funktioner og 2D til 3D konvertering evne.

Mere

Blu-ray afspiller til Mac

Spil Blu-ray / DVD-diske, mapper, ISO-filer og videoer på din iMac eller Macbook uden tab af kvalitet.

Mere

Nyeste Update


  • icon910.000.000 mennesker bruger Leawo!
  • icon10Alle transaktioner er beskyttet!
  • icon1130-dages pengene tilbage garanti!