itransfer-mac

iTransferfor Mac

☉ overføre filer blandt iOS enheder, iTunes og Mac-computer med lethed.

☉ Backup iPhone, iPad og iPod filer til Mac-computer uden indsats.

☉ Hjælp brugerne slippe af sync af iTunes.

☉ Støtte alle former til iOS enheder, herunder iPhone 7.

☉ Administrer spillelister med iTunes bibliotek og iOS enheder.

$19.95 Download Win Version

Køb nu Download


Backup iPhone, iPad og iPod filer med Leawo iTransfer til Mac

Leawo iTransfer til Mac er multifunktionelle iPad, iPod og iPhone overføre software, er det bruges til at overføre filer mellem iOS enheder, iTunes og Mac-computere. Leawo iTransfer til Mac hjælper også brugerne backup iPhone, iPad og iPod data til Mac-computer uden indsats. Softwaren har meget brugervenlig grænseflade, så brugerne er i stand til at håndtere det på få sekunder.

Leawo iTransfer til Mac tilbyder flere funktioner og større sikkerhed sikkerhed end iTunes, der hjælper brugerne med at slippe af med sync af iTunes. Denne kraftfulde iPad / iPod / iPhone overføre software giver brugerne mulighed til at overføre forskellige former til filer som musik, videoer, apps, osv uden tab nogen data. Det gør dataoverførslen mellem iPhone, iPad og iPod meget lettere at gøre.

Overfør filer Blandt iOS-enheder, iTunes og Mac-computere

Leawo iTransfer til Mac giver brugerne mulighed til at overføre alle populære filer mellem iOS-enheder (iPhone, iPad og iPod), iTunes og Mac-computere inden et enkelt klik. Det giver også brugerne mulighed til at overføre filer mellem iPhone, iPad og iPod uden behov til samme Apple-id.

Overfør Forskellige former til filer med No Limits

Denne nyttige iPad / iPod / iPhone overføre software giver brugerne mulighed til at overføre apps, musik, film, tv-shows, ringetoner, eBøger, fotos og kamera Roll uden synkronisering af iTunes. Brugerne er i stand til at overføre den slags filer med ingen grænser.

Backup iPhone, iPad og iPod data til Mac

Leawo iTransfer til Mac giver brugerne mulighed til at sikkerhedskopiere iPhone, iPad og iPod filer til Mac-computere med lethed. Brugerne er i stand til at sikkerhedskopiere filerne til ses filer separat, så de kan se eller bestyrer filerne med lethed.

Lav iPhone, iPad og iPod som Flash Drives

Denne iPad / iPod / iPhone overføre software kan gøre iOS enheder som USB-flash-drev, så brugerne kan lægge noget, de ønsker i iDevice. Filerne ikke understøttes af iOS-enheder er også inkluderet.

Administrer Afspilningslister af iOS-enheder og iTunes

Leawo iTransfer til Mac giver brugerne mulighed til at styre de spillelister i deres iOS enheder eller iTunes-bibliotek. Brugerne er i stand til at overføre afspilningsliste fra iOS-enhed til iTunes-biblioteket eller Mac-computer, og også administrere sangene i iTunes-biblioteket.

Støt Alle former til iOS-enheder

Denne high-kompatibel iPad / iPod / iPhone overføre software støtter fuldt alle former til iOS enheder, herunder iPhone 3GS og senere, alle gens af iPad, iPod touch 4 og iPod touch 5.

Tilbyde Easy-til-brug-funktioner

Denne brugervenlige transfer software til iPhone, iPad og iPod giver intelligent filter funktion og forhåndsvisning skærmen til at hjælpe alle brugere. Brugerne er i stand til at lokalisere de filer, de har brug til med den smarte filterfunktion, og de kan få vist mediefiler i vinduet af softwaren.

Fungerer perfekt med nyeste OS

Leawo iTransfer fungerer perfekt med den nyeste version af iTunes, og de seneste iOS. Det kører problemfrit med Mac OS X 10.6 eller nyere.

Leawo iTransfer til Mac

Størrelse: 41.27 MBVersion:V1.4.0Pris:$19.95

Du vil måske også kunne lide

Video Converter Pro til Mac

Video Converter Pro til Mac

Kombinationen af ​​Mac video konverter og Mac DVD konverter til at håndtere med alle video og DVD fælles eller 3D-konvertering.

Mere

Musik optager til Mac

Nemmeste at bruge endnu mest kraftfulde Mac lydoptagelse software med avancerede Recording Opgavestyring.

Mere
iTunes renere til Mac

Tunes Cleaner til Mac

Effektivt rense iTunes-musikbibliotek ved at slette sangen dubletter og færdiggøre sang tags.

Mere

Nyeste Update


  • icon910.000.000 mennesker bruger Leawo!
  • icon10Alle transaktioner er beskyttet!
  • icon1130-dages pengene tilbage garanti!