foto-recovery-mac

Photo Recoveryfor Mac

☉ Recover foto, musik og videofiler.

☉ Mac harddisk og hukommelsesenhed opsving.

☉ Støtte flere filsystemer.

☉ Grundig fil scanning og analysere.

$49.99

Køb nu Download


Genoprette Digital Photo, musik og video på Mac OS

Kraftfuld Photo Recovery til Mac med det formål at genvinde tabte Foto, musik og video filer på Mac OS. Det kan behændigt gendanne slettede fotofiler, musikkilder og videoklip fra Mac harddisk og hukommelse, som indeholder USB-drev, SD-kort, digitalkamera, mobiltelefon, MP3 / MP4 afspiller, etc. Den smarte Mac Photo Recovery Software understøtter forskellige fil systemer, HFS +, FAT16 / 32, NTFS / NTFS5 er inkluderet. Det er også udstyret med fuld skala fil scanning og analysere funktion, så du kan tjekke filerne i en komprimerende måde. Og det handy billedeksempel funktion forbedrer et hurtigt foto opsving proces. Gendan filer med denne Mac Photo Recovery Software bekvemt.

All-round Photo Recovery til Mac

Gendan foto, musik og video fra Mac harddisk

Billede, lyd og video filer på alle vigtige Mac HDD standarder og mærker kan hentes med denne Mac Photo Recovery software. Det vil frigøre dig fra smerten ved at miste nogle vigtige datafiler på din Mac.

Gendan foto, musik og video fra hukommelsesenheder

USB-drev, SD-kort, digitalkamera, mobiltelefon, MP3 / MP4 afspiller og flere andre kølige hukommelsesenheder er understøttet af dette billede opsving, så med kun få museklik du vil genvinde de filer, du har brug for.

Støt Enhver File Recovery-tilstand

Fil opsving passer mange situationer

Foto, musik og videoer filer vil blive slettet ved et uheld, fjernes ved uforsigtig format eller omformatere, beskadiget ved forkert betjening, dette Photo Recovery er i stand til at inddrive filer under alle forhold.

Kompatibel med slags filsystemer

Programmet er så fleksibelt, at det er foreneligt med HFS +, FAT16 / 32, NTFS / NTFS5 filsystemer. Du er i stand til at finde filer tilbage fra nogen af ​​disse filsystemer.

Gendan forskellige medier filtyper

Fil kilder, herunder downloadede billeder / sange / film, hjemmelavede billeder / lydbånd / videoer, kamera shot fotos og flere kan inddrives af den kraftfulde foto opsving til Mac.

Andre fantastiske funktioner til File Recovery

Scan og analysere filer grundigt

Gennem intensiv fil scanning, kan du gøre dyb analyse om de tabte filer, så du er i stand til hurtigt at sortere hvilke filer der skal inddrives. Det letter fil gendannelsesprocessen i vid udstrækning.

Eksempel foto til hurtig valg af filer

Denne Photo Recovery til Mac giver dig en fil preview-funktionen til at spare tid og energi. Du har mulighed til at få vist billedfiler under fil scanning og vælge procedure.

Gendan fil på Mac nemt og hurtigt

Det er med intuitiv software interface og brugervenlig software driftstilstand, så du er sikret at inddrive foto, musik og video med kræves ingen teknisk viden og den hurtige fil inddrivelse hastighed er garanteret.

Leawo Photo Recovery til Mac

Størrelse: 2.36MBVersion: v1.5.0Pris:$49.99

Du vil måske også kunne lide

Blu-ray Ripper til Mac

Nemt konvertere Blu-ray til video på Mac, fastgjort med vidunderlig videoredigering funktioner og 2D til 3D konvertering evne.

Mere

Video Converter Pro til Mac

Kombinationen af ​​Mac video konverter og Mac DVD konverter til at håndtere med alle video og DVD fælles eller 3D-konvertering.

Mere

Blu-ray Creator til Mac

Alt inklusive Mac diskbrænderprogram til output Blu-ray, DVD og ISO-fil, med tilpassede menu og video funktioner.

Mere

Nyeste Update


  • icon910.000.000 mennesker bruger Leawo!
  • icon10Alle transaktioner er beskyttet!
  • icon1130-dages pengene tilbage garanti!