powerpoint-til-dvd-pro

PowerPoint hen til DVD Pro

☉ Burn PowerPoint til DVD / Blu-ray-disk, mappe og / eller ISO-fil.

☉ Konverter PowerPoint til video og lyd i 180 + formater.

☉ Tilføj og design diskmenuen til PowerPoint til DVD / Blu-ray brænder.

☉ Konverter op til 12 PowerPoint-filer i batch behandling

$79.95

Køb nu Download


Burn PowerPoint til DVD / Blu-ray film til praktisk afspilning

Nogensinde tænkt på oprettelse af en DVD diasshow med PowerPoint? Eller gem PowerPoint til DVD-disk permanent, ikke som data, men spille PowerPoint på DVD-afspiller? En PPT til dvd-brænder er, hvad du søger efter. Leawo PowerPoint til DVD Pro er en mester program, der hjælper dig med at brænde PowerPoint til DVD / Blu-ray film til at nyde på tv eller projektor med DVD / Blu-ray-afspiller. Smart DVD-menu editor skaber vidunderlige dvd-menuer til manuelt eller automatisk hurtig navigering, når man spiller på TV med en DVD / Blu-ray-afspiller.

Denne PowerPoint til DVD konverter er en af ​​de få, der støtter at konvertere PowerPoint til Blu-ray-fil. Desuden er det konverterer også PowerPoint til video i 180 + formater til YouTube og bærbare gadgets som iPod, iPhone, iPad, osv

Hold alt fra originale PowerPoint til DVD

Det konverterer PowerPoint til DVD fri til tab kvalitet, bevarer alle oprindelige elementer, især dynamiske effekter som animationer, overgange, musik og filmklip fra importeret PowerPoint slideshow til dvd-film.

Støtte alle PowerPoint versioner som input

PPT til DVD-brænder understøtter alle Microsoft PowerPoint-versioner sådanne som 2000/2002/2003/2007/2010/2013 og alle PowerPoint filformater, herunder PPT, PPTX, PPTM, PPS, PPSX, POT, POTX, POTM.

Konverter PPT til DVD / Blu-ray Disc i batch

Brænd flere PowerPoint-filer til DVD / Blu-ray eller konvertere til video ad gangen. Du kan importere op til 12 PowerPoint-filer ind i denne kraftfulde PPT til DVD-software og brænde dem alle til DVD / Blu-ray Disc med et enkelt klik.

2 specialfunktioner at spille target DVD / Blu-ray Disc

Denne PPT til DVD konverter giver 2 særlige præsentationsfunktioner: Et Animation One Kapitel & Én Slide Et kapitel. Førstnævnte er designet til lærere og business oplægsholdere til at gøre emphasis punkter, mens sidstnævnte til nybegyndere at undgå unødvendige gentagelser.

Indsæt baggrundsmusik & optage real-time fortælling

Leawo PowerPoint til DVD Pro giver dig mulighed til at tilføje dine yndlingssange som baggrundsmusik eller optage indtaling til DVD slideshow. Du kan indsætte så mange lydspor, som du kan lide og derefter organisere ordren og sæt loop spil.

Flere DVD brændende indstillinger

Før brændende PPT til DVD / Blu-ray Disc, kan du setup værdier af PowerPoint, slide størrelse, videokvalitet, audio-codec, DVD / Blu-ray muligheder og omlægning til at maksimere effektiviteten.

Rediger videoindstillingerne i profil

I PowerPoint til video-tilstand, kan du blot vælge en forudindstillet video profil eller ændre output video parametre som codec, bitrate, frame rate, video størrelse (opløsning), billedformat, kanal, osv til bedste output kvalitet som du ønsker.

Nyttig PowerPoint til video konverter

Konverter PowerPoint til video i MKV, AVI, MP4, osv til enheder som Apple TV, Blackberry, iPod, iPad, iPhone, Android-telefon, tablet-pc, Zune, Xbox, og en lang række hjemmesider som YouTube, Dailymotion, Facebook, Veoh, Vimeo, Break.com, etc.

Konverter PowerPoint til lydfil

Uddrag en lyd fra PowerPoint-fil og gemme den i forskellige lydformater, som MP3, AAC, AC3, WAV, WMA, M4A, MKA, etc.

Leawo PowerPoint til DVD Pro

Størrelse: 29.58MBVersion:V4.6.2.0Pris:$79.95

Du vil måske også kunne lide

Video Converter

Video og lyd konvertering mellem alle formater, 3D-video virkning og rigelige redigeringsfunktioner kan anvendes på output indhold.

Mere

DVD Creator

Smart DVD maker til at brænde videoer til DVD-disk (DVD-5, DVD-9) og ISO-fil, produktionen er med brugerorienteret menu og effekt.

Mere

Video Editor

En professionel videoredigering værktøj lig Windows Live Movie Maker med bundt af video redigeringsfunktioner.

Mere

Nyeste Update


  • icon910.000.000 mennesker bruger Leawo!
  • icon10Alle transaktioner er beskyttet!
  • icon1130-dages pengene tilbage garanti!