Efter at have brugt iTunes i lang tid, vil mange brugere finder, at størrelsen af ​​biblioteket bliver utroligt stor, og biblioteket har sparet tonsvis af ubrugelige filer eller dublerede data. Hvis iTunes blev installeret i C disk, i hvor systemet blev også installeret, vil brugerne komme med andre opbremsning eller driftsforstyrrelser i systemet.
Derfor vil folk har brug til at finde ud af måder at rydde op iTunes-bibliotek. På den ene side vil iTunes-biblioteket får rent og ryddeligt, på den anden side vil den disk, hvor iTunes er installeret ikke være overfyldt. Følgende indlæg kommer til at introducere metoder til at rydde op hvert bibliotek.

Del 1. Ryd op iTunes Movie Bibliotek

Løsning 1. Organiser iTunes Movie Bibliotek

Folk er i stand til at styre deres iTunes Movie bibliotek, så de kan holde deres film bibliotek i orden. De er købt i iTunes Store film og dem, der er tilføjet fra computer er opdelt i iTunes-biblioteket, men hjemmevideoer, men nogle gange forvirre folk med deres navne. Derfor kan folk ønsker at organisere deres hjemmevideoer i iTunes. Den følgende vejledning vil vise dig, hvordan man gør det.

Løsning 2. Slet Duplicate Film i iTunes

Lejlighedsvis, vil folk vil synkronisere film til iPad til en nydelse. Hvis brugerne ikke rydde op i film bibliotek regelmæssigt, vil de få en masse film i deres bibliotek, måske de dublerede film vil derefter hober sig op. Så brugerne ønsker at slette dublerede film i deres iTunes-bibliotek.
iTunes er altid den første til at komme ud som en løsning. Programmet giver en måde til brugerne at se de dubletter og manuelt slette dem. Denne metode er nyttig til de brugere, der ikke har til mange dobbelte film.

1. Gå til film Bibliotek og vælge Vis> Vis dubletter.
2. Vælg to eksemplarer film, højreklik på den og vælge Slet.
3. Efter at slette dublerede film, ramte Udført i øverste højre hjørne.

De fleste mennesker ikke synkronisere alt til mange film på et tidspunkt, da den lagerplads på enheden er begrænset, så brugerne ikke får deres Movie Bibliotek rodet op. Hvis nogen dublet film er fundet i iTunes, bare slette dem med enkle klik.

Del 2. Fjern Duplicate eBøger

Læsning ebøger på iPhone, iPad eller iPod er populær blandt alle brugerne. De eBøger i iTunes kan købes fra iTunes Store, og mange brugere får også bøger fra deres computer eller downloade et andet sted fra internettet, og de vil føje videoerne til iTunes Book Library i tilfælde af, at de ønsker at læse bøgerne på deres enheder .
Ligesom slette dublerede film i iTunes-biblioteket, kan du drage fordel af Find dubletter funktion iTunes til at fjerne dublerede bøger fra iTunes. Du behøver kun at vælge Books Library, og klikke på Vis> Vis dubletter, så originale og duplikere bøger vil alle show i vinduet på iTunes. Du kan vælge de dublerede bøger og slette dem.

Bemærk, at du også kan mødes med dublerede bøger i iBooks på din iPhone og iPad. På dette tidspunkt, skal du tørre alle de bøger ud af din enhed, og synkronisere bøger med dit iTunes-bibliotek igen. Denne gang, vil du få bøgerne i enheden uden dubletter.

Del 3. Administrer apps i iTunes

Folk kan downloade apps fra App Store, og derefter synkronisere dem til iPhone, iPad og iPod touch. Når folk synkroniserer apps til deres enhed, vil de få alle de apps synkroniseret fra App bibliotek til enheden. Så de uønskede dem, eller de sjældent brugte dem, synkroniseres så godt. Så før synkronisering apps til dine iOS enheder, skal du administrere apps i iTunes-biblioteket, så du vil ikke rodet op med apps på dine iOS-enheder.
Du kan håndtere apps i iTunes-biblioteket, behøver du kun at starte iTunes på computeren, og behøver ikke at forbinde iOS enheder til computer med USB. Vælg Apps Bibliotek og klik App Store, og klik derefter på Købt i højre sidebar. De købte apps vil dukke op i vinduet. Flyt musen til det øverste venstre af miniaturen af ​​app, og klik på X. Vælg derefter Skjul i pop-up dialogboks.

I mit tilfælde, jeg er ikke i stand til at se X i øverste venstre hånd miniature, men jeg kan klikke på det, når markøren flyttes til det område som markøren forvandlet til en lille hånd. Hvis du ikke er i stand til at se X så godt, kan du bare prøve den metode, jeg har brugt.

Del 4. Rengør iTunes Tones Bibliotek

Folk som at skabe deres egne ringetoner med iTunes indbyggede ringetone gør funktion. Gør tilpassede ringetoner til iPhone er en masse sjov, men nogle gange vil vi stadig støder på de dublerede ringetoner i deres iOS-enheder. Når folk synkronisere ringetoner med deres iPhone, vil de få de dubletter synkroniserede så godt. På dette tidspunkt, vil brugerne ønsker at slippe af med de dublerede dem. Faktisk, er du ikke i stand til at slette toner direkte på iPhone siden iOS 7, men du kan drage fordel af den iPhone leder software til at slette ringetoner. Følgende vejledning vil vise vejledning i detaljer.

Selvfølgelig fjerne dublerede ringetoner før synkronisere dem til iPhone er den bedste måde at slippe af med de dubletter på din enhed. Du behøver kun at vælge Vis> Vis dubletter, og derefter slette dublerede ringetoner.
Hvis du ikke har mange toner i dit iTunes-bibliotek, du er i stand til at slette tonen én efter én. Du behøver kun at højreklikke på uønskede tone og vælg Slet.

Når vi er færdige gøre ringetoner i iTunes, kan vi spille tonerne i iTunes medieafspiller at tjekke, om indholdet af tonen er netop den del, vi har brug for.
Generelt, hvis du opretter en ringetone med en sang købt i iTunes Store, får du de samme oplysninger på tonen i iTunes. Men hvis du ikke har den fuldstændige oplysninger om tonen, er du i stand til manuelt at redigere info tonen.
iTunes giver også brugerne mulighed til at styre organisere deres Toner Bibliotek med flere funktioner. Nogle gange, efter at vi tilføjet tilpassede ringetoner i iTunes-biblioteket, vi bare glemme den nøjagtige placering af de originale ringetoner. På dette tidspunkt, kan vi finde de ringetoner på computer ved at højreklikke tonen, og vælg Vis i Windows Stifinder (Vis i Finder på Mac).

Del 5. Slet dubletter i Music Library

Slette dublerede sange i iTunes-musikbibliotek

Som nævnt i en anden stilling, iTunes er nyttigt til at lokalisere dubletter i biblioteket, men det hjælper ikke at slette dublerede dem. Hvis du har et stort iTunes musikbibliotek, som omfatter tonsvis af dublerede sange, du må hellere vælge en anden metode til at afslutte opgaven. Den tredjepart iTunes-musik rengøring program vil give dig meget hjælp. Følgende vejledning vil indføre, hvordan du sletter dublerede sange i detaljer.

Du kan også finde mere information om at slette dublerede sange i posten Slette dublerede sange i iTunes .

Løsning 2. Slet afspilningslister i iTunes Music Library

Nogle gange er vi ikke kun får dublerede sange i vores iTunes-musikbibliotek, men også den to eksemplarer spilleliste, der indeholder alt de samme sange som en anden afspilningsliste. På dette tidspunkt, vil du ønsker at slette dublerede spilleliste, så at de ikke vil blive forvirret. At gøre det, brugerne kun behøver at vælge spillelister i iTunes Music Library, og højreklik på den afspilningsliste, de ønsker at slette i den nedre bund, og vælg derefter Slet.

Del 6. Relaterede iTunes Tips du kan være interesseret

 • Tip 1. Slet og gendannelse et iTunes-bibliotek

  Nogle gange får vi en meget stor iTunes-bibliotek i vores computer, og vi er nødt til at slette dataene i iTunes-biblioteket og tilføje filer i iTunes-biblioteket igen. Hvorfor ikke slette hele biblioteket og oprette en ny? Brugerne skal finde iTunes-mappen på deres pc og slette iTunes Library.itl og iTunes Music Library.xml.

  Efter sletning af de to filer i iTunes-mappen, vil brugerne opleve, at musikfilerne er stadig i iTunes-biblioteket. På dette tidspunkt, kan folk gå til deres iTunes Music Library, og klik på Rediger> Marker alt, højreklik filerne, og slet dem.

  Biblioteket, hvis du har gemt det til ekstern harddisk eller et andet sted på computeren, kan du genåbne den til at slippe af med de duplikerede filer. Det eneste du skal gøre er at trykke på Skift, mens du åbner iTunes, så iTunes vil bede dig om at vælge et bibliotek. Nu kan du vælge det bibliotek, du har gemt.

  Vælg iTunes-bibliotek
 • Tip 2. Organiser iTunes Media Kind

  Generelt når vi tilføjer mediefiler, såsom musik, film og så videre, til iTunes-biblioteket, vil de crowd i ét bibliotek. For eksempel vil de lydbøger og sangene blive gemt i iTunes musikbibliotek. Derfor kan vi arrangere iTunes-bibliotek ved at ændre mediefiler at gemme dem til det sted, de bør være i.
  Den følgende vejledning vil vise dig hvordan man organiserer i mappen iTunes Media i detaljer.

  1. Start iTunes, og klik på Musik i øverste venstre hjørne.
  2. Højreklik på sangen og vælg Vis info.
  3. I Indstillinger skal du vælge det rigtige medie slags i drop-down menuen.

  Du kan følge samme trin i Film Bibliotek, men du vil finde forskellige muligheder i Media Kind mulighed.

 • Tip 3. Opret en iPhone Ringtone

  Nogle gange, brugerne tilføje en sang til iTunes-biblioteket bare til at gøre en ringetone. For at slippe til at synkronisere sangen til iOS enheder, kan brugerne slette sang efter at gøre det til en ringetone. Når det kommer til at gøre iPhone ringetoner, kan nogle brugere ikke har nogen ideer til, hvordan at afslutte opgaven. Den følgende vejledning vil vise dig, hvordan man gør det.

  1. Højreklik på sangen og vælg Vis info.
  2. I Indstillinger, justere start- og sluttidspunkt til sangen ikke længere end 30 sekunder. Klik på OK.
  3. Højreklik på sangen og vælg Opret AAC Version.
  4. Højreklik på AAC-version, og vælg Vis i Windows Stifinder.
  5. Omdøb filtypenavnet fra .m4a til .m4r.

  Efter at have oprettet .m4r ringetoner, kan brugerne tilføje ringetoner til iTunes Tones Bibliotek, og slette den oprindelige sang i iTunes musikbibliotek.

 • Tip 4. Download albumbilleder

  Vi vil altid få sangene fra et andet sted andre end iTunes, så vi kan få sangene uden fuld information, så som kunstværket billede af sangen. Chancerne er iTunes kan finde billeder til os, når vi tilføjer sangene til iTunes. Efter tilføjelse af sange til iTunes-biblioteket, kan brugere højreklikke på sangen og vælg Get Album Artwork. Så vil iTunes forsøge at finde billedet til kunstværket. Selvfølgelig, hvis sangen mangler af andre oplysninger, brugerne er i stand til at vælge Vis info og manuelt tilføje de oplysninger af sangen.

 • Tip 5. Find de sange blive sprunget over Most

  iTunes giver en funktion, som giver brugerne mulighed til at bedømme sangene i deres iTunes-musikbibliotek. Ansøgningen giver også brugerne mulighed til at se de sange, der er sprunget over det meste mens brugerne lytter til sangene. Brugerne behøver kun at gå til deres iTunes-musikbibliotek, og højreklik på en kolonne på toppen. Så brugerne kan vælge Springer i drop-down menuen. Sangene vil blive sorteret efter springe tæller. Hvis du finder de sange, du springe over de fleste, måske de ikke er dem, du kan lide, og du kan slette dem til at holde dit iTunes musikbibliotek organiseret.