Folk kommer ofte op med dataoverførsel problemer iPhone. De vil overføre mediefiler musik , billeder og snart til iPhone til en nydelse på farten, eller overføre disse mediefiler tilbage til computeren til en backup; nogle gange de ønsker også at overføre filer fra iPhone til andre smartphones eller tabletter til forskellige anvendelser; eller bare ønsker at synkronisere filer til deres Mac-computere. Selvfølgelig er iTunes et godt valg, men du også andre muligheder .
Backup iPhone er altid et varmt emne blandt brugerne. Når folk ønsker at tage backup iPhone, kan de afslutte opgaven med iTunes. Hvis de ønsker at sikkerhedskopiere iPhone musik, videoer eller andre filer Kan de ønsker at finde andre metoder. Også indholdet i iTunes backup kan ikke vises på computer, derfor, mange iPhone-brugere ønsker at overføre filer fra iPhone til synlige filer. Udover iTunes, iPhone-brugere har flere måder at sikkerhedskopiere deres iPhone, vil indlæg om Backup iPhone introducere dig i detaljer.
Selv hvis du ikke er en die-hard fan af musik, vil du stadig ønsker at holde flere sange i din iPhone, så du kan få en nydelse på farten. det musik overførsel mellem iPhone og computer synes at være nogen let proces at udrette. Brug iTunes til at synkronisere musik er altid en primære valg til iPhone-brugere, men de har stadig andre muligheder til at kopi musik fra iPhone til computer , Såsom at bruge iPhone overføre software, iTunes Match og så videre. Overførsel af musik fra iPhone til computer kan opnås med flere metode, og iPhone-brugere kan kontrollere indlæg om at overføre musik fra iPhone til computer ud.
iPhone-brugere er altid ikke tilfreds med skærmen, så efter de skød billeder med iPhone kamera, vil de ønsker at dele fotos med deres iPad til at se på en større skærm. Så hvordan kan folk overføre billeder fra iPhone til iPad ? Det er ikke en hård problem i virkeligheden, men iPhone-brugere altid ønsker at finde flere løsninger til at nå målet. iTunes, iCloud, iPhone overføre software kan alle være nyttige til foto overførsel mellem iPhone og iPad, og disse metoder vil give iPhone-brugere anderledes hjælp oplevelse. Det indlæg om overføre fotos fra iPhone til iPad vil introducere dig metoder til at overføre fotos fra iPhone til iPad i detaljer.
De fleste mennesker bekymrer sig om at flytte kontakter efter skift fra en iPhone til Android. Faktisk kan folk også støde de problemer overføre kontakter mellem iPhone og iPhone, iPhone og computer, iPhone og Blackberry, etc. Så overføre kontakter fra iPhone er altid en meget varmt emne blandt brugerne. Overførsel af kontakter fra iPhone kan være let, men også kan være interessant. Mange iPhone-brugere foretrækker at bruge iTunes til at overføre kontakter end andre værktøjer, i virkeligheden, iPhone-brugere har flere praktiske måder at overføre kontakter fra iPhone til Android eller andre smartphones, stillingen om at overføre kontakter fra iPhone til Android vil vise dig i detaljer.
Når det kommer til overføre videoer til iPhone , IPhone-brugere vil synes, at det er ikke et problem overhovedet. Overførslen kan ske med iTunes let, og brugerne behøver ikke at bruge meget tid på at gøre det. Men ikke iPhone-brugere har en anden anden end at bruge iTunes metode? Sandheden er, folk ikke ønsker at bruge iTunes til tider på grund af sync af iTunes. Faktisk brugere har andre metoder til at overføre videoer til iPhone, og de vil finde, at metoder er lige så nemt som at bruge iTunes, men disse metoder vil hjælpe brugerne slippe af sync af iTunes. Det indlæg om overførsel af videoer til iPhone vil introducere dig i detaljer.
Mange Apple-fans har ikke kun iPhone, men også egne Mac-computere. Med Mac-computere, folk er i stand til at håndtere deres iPhone nemt. Når folk bruger iPhone på Mac-computere, vil de også komme med problemerne med at overføre data mellem iPhone og Mac bare det samme som de bruger Windows-computer. Overførsel af filer fra iPhone til Mac, eller den anden vej rundt, er ikke en hård problem overhovedet, men hvis iPhone-brugere ikke ønsker at bruge iTunes, de stadig har andre metoder til overføre filer fra iPhone til Mac , Og stillingen om at overføre filer fra iPhone til Mac vil introducere dig i detaljer.