Cover til iphone x

Jeg har i dag købt et godt cover til min iPhone X. I den sort farve og jeg tro mange der synes at det lidt kedeligt. Jeg tro den kommer til holdt min mobil godt beskyttet imod ridser og alle slag. Den nemlig lavet af sort læder med ekstra forstærket hjørner. Jeg er 100% sikker på den kommer til passer godt på min telefon. Jeg ved også at sort næste er gået helt ud af trend. Men jeg elsker sort farve, og jeg køber også andre ting i sort som er helt fantastisk og klassisk stil. Dermed kan jeg bruge den til forskellige ting. Jeg elsker også at købe ting som er i rigtig god kvalitet og helst billigt.

Det rigtige cover til iPhone X
Jeg købt for to år siden et silikonecover til iPhone 8 fra Apple og den var en super god beskyttelse. Men fik iPhone X på afbetaling ned butikken. Sælger i butikken var dygtig til overbevise mig om at det er en god ide. Hvad kan sige om telefon den fejler intet, men det godt nok dyrt at betal hver mdr. for den telefon. Nu er der sket og jeg er tilfreds at den i min besiddelse nu. Og jeg skriver nu fra den direkte fordi skærmen er stor og display er skrap. Men jeg er nødsaget til køb nyt cover selv den gammel var fint nok, den passer bare ikke til mit nyt Apple telefon. Som i nu kan læse jer frem til så er det et yderlige udgift i forbindelse udskiftning af mobiltelefon for mit vedkommende. Hvad kan man ellers gøre det er en dyr telefon og forsikring dækker ikke altid hvis den sort uheld sker som er men dækket. Derfor købt jeg nyt iPhone X cover som, som bliver fremstillet i læder.

En rigtig god grund til mit køb – Vi kan altid lære af andre
Skal helst ikke her den samme oplevelse som min veninde. Hun fik købt en dyr telefon ligesom mig på afbetaling over 36 mdr. Og hun tog på ferie til Paris og hun har selvfølgelig sin telefon med til tage billeder med. Hun fik den tabt i midt byen og den var helt smedet. Og jeg bang få at jeg ikke kommer til få den samme oplivelse. Plus at hvis jeg skulle afdrage på den mobil i så lang tid og plus at jeg skulle købe et nyt en. Det har jeg ikke som sagt ikke penge nok til.

Jeg vil være på den sikrer side og invester et mobilcover iPhone X i en god tid. Det var selvfølgeligt uheldigt for min veninde, at det skulle gå så galt og det bare intet at gøre. Nu jeg vil også lige sige hun var slet ikke så sur over at hun tabet den og slet ikke den grad som jeg vil være sur på. Det kun måske godt være at jeg skulle overveje i fremtiden at køb ting som jeg råd til at købe igen. Jeg glæder mig også en dag til komme ud og rejse og tag nogen gode billeder af fascinerende destinationer.